Fizetési, szállítási és csomagolási információk


Fizetési információk

Jelenleg áruházunkban két féle fizetési lehetőség van.

1. Banki utalás: A banki utalás választása esetén az utaláshoz szükséges információkat e-mailben küldjük el a vásárló részére. A postázás egészen addig nem történik meg, amíg a rendelés ellenértéke az eladó számlaszámán jóváírásra nem került.
Utaláshoz szükséges információk: 
Számlatulajdonos neve: Galajda János Attila
Címe: 1225 Bp. Bartók Béla út 3/B 2/5
Pénzintézet neve: Gránit Bank Zrt
Számlaszáma: 12100011-10395967
Másodlagos azonosító email cím: info@szamitogephiba.com
A KÖZLEMÉNY ROVATBA ÍRJA BE A RENDELÉS AZONOSÍTÓJÁT!

2. Utánvét: Utánvétellel történő vásárlásnál a küldemény ellenértékét a csomag megérkezésekor kell kiegyenlíteni a csomagküldő cég által meghatározott lehetőségek valamelyikén.
a., Foxpost automatába történő rendelés esetén csak bankkártyás fizetési lehetőség van.
b., Csomagküldő átvételihelyre történő kézbesítés esetén készpénzes fizetési lehetőség van és minden esetben pontos összeggel érkezzenek az átvételihelyre.


Szállítási információk

1.    Házhoz szállítás: Az áru kiszállítását a Magyar Posta Zrt. végzi a vásárló által megadott címre, melynek költsége előre utalás esetén 2490 Ft, mely összeg a vásárlót terheli.

2.    FoxPost automatába történő kézbesítés: Az automatába történő kézbesítés esetén a vásárlónak meg kell adnia a kiválasztott automata címét a megjegyzés rovatba, ennek hiányában a rendelés nem kézbesíthető és törlésre kerül. Az automatába rendelés költsége 1290Ft előre utalás esetén, 1590 Ft utánvét választása esetén, melyet a vásárló köteles megfizetni.

3.    MPL automatába / Postapontra történő kézbesítés: Az automatába vagy Postapontra történő kézbesítés esetén a vásárlónak meg kell adnia a kiválasztott automata címét a megjegyzés rovatba, ennek hiányában a rendelés nem kézbesíthető és törlésre kerül. A szolgáltatás díja 1290Ft előre utalás esetén, melyet a vásárló köteles megfizetni.

4.    Csomagküldő átvevőhelyre történő kézbesítés: Az átvevőhelyre történő kézbesítés esetén a vásárlónak meg kell adnia a kiválasztott átvevőhely címét a megjegyzés rovatba, ennek hiányában a rendelés nem kézbesíthető és törlésre kerül. Az átvevőhelyre rendelés költsége 1590Ft előre utalás esetén, 1990Ft utánvét választása esetén, melyet a vásárló köteles megfizetni.

Csomagolási információk

Áruházunkban minden 5.000 Ft alatti megrendelésére (szállítási költség nélkül kalkulálva) 150 Ft csomagolási díjat számítunk fel mely a vásárlót terheli.