Fizetési, szállítási és csomagolási információk


Fizetési információk

Jelenleg áruházunkban két féle fizetési lehetőség van.

1. Banki utalás: A banki utalás választása esetén az utaláshoz szükséges információkat e-mailben küldjük el a vásárló részére. A postázás egészen addig nem történik meg, amíg a rendelés ellenértéke az eladó számlaszámán jóváírásra nem került.
Utaláshoz szükséges információk: 
Számlatulajdonos neve: Galajda János Attila
Címe: 1225 Bp. Bartók Béla út 3/B 2/5
Pénzintézet neve: Gránit Bank Zrt
Számlaszáma: 12100011-10395967
Másodlagos azonosító email cím: info@szamitogephiba.com
A KÖZLEMÉNY ROVATBA ÍRJA BE A RENDELÉS AZONOSÍTÓJÁT!

2. Utánvét: Utánvétellel történő vásárlásnál a küldemény ellenértékét a csomag megérkezésekor kell kiegyenlíteni a csomagküldő cég által meghatározott lehetőségek valamelyikén.
a.,Házhozszállítás esetén a rendelés kiegyenlítése bankkártyával vagy készpénzzel is történhet. 
b.,Automatába történő rendelés esetén csak bankkártyás fizetési lehetőség van.
c.,Csomagküldő átvételihelyre történő kézbesítés esetén készpénzes fizetési lehetőség van és minden esetben pontos összeggel érkezzenek az átvételihelyre.


Szállítási információk

1.      Házhoz szállítás: Az áru kiszállítását a FoxPost vagy a Csomagküldő.hu szerződött partnerei végzik a vásárló által megadott címre, melynek költsége 1790 Ft előre utalás esetén, 1990 Ft utánvét esetén, mely összeg a vásárlót terheli.

2.      FoxPost automatába történő kézbesítés: Az automatába történő kézbesítés esetén a vásárlónak meg kell adnia a kiválasztott automata címét a megjegyzés rovatba, ennek hiányában a rendelés nem kézbesíthető és törlésre kerül. Az automatába rendelés költsége 1090Ft előre utalás esetén, 1390 Ft utánvét választása esetén, melyet a vásárló köteles megfizetni.

3.      Csomagküldő átvevőhelyre történő kézbesítés: Az átvevőhelyre történő kézbesítés esetén a vásárlónak meg kell adnia a kiválasztott átvevőhely címét a megjegyzés rovatba, ennek hiányában a rendelés nem kézbesíthető és törlésre kerül. Az átvevőhelyre rendelés költsége 1390Ft előre utalás esetén, 1790Ft utánvét választása esetén, melyet a vásárló köteles megfizetni.


Csomagolási információk

Áruházunkban minden 5.000 Ft alatti megrendelésére (szállítási költség nélkül kalkulálva) 150 Ft csomagolási díjat számítunk fel mely a vásárlót terheli.